Trumresa: Fullmånen

fullmåne

  • Start: 19 February, 2019 18:00
  • End: 19 February, 2019 21:00

19 februari**

Ikväll använder vi oss av den särskilda energi som uppstår runt fullmånen. Under kvällen gör vi två resor till de shamanska världarna och får bland annat uppleva the Web of Light.

Dessa cirklar är för dig som vill få en djupare kontakt med din inre vägledning genom den shamanska trumresan. Du får lära dig att arbeta nära dina Hjälpare, vilket är det sätt som shamaner alltid har arbetat på.

Vi utforskar den shamanska resan genom gruppresor och individuella resor där vi får vägledning och healing åt  oss själva och varandra.
Det blir olika teman vid varje tillfälle och vi kommer att diskutera olika upplägg när vi ses. Möt kraftdjur, upplysta mästare, naturväsen och förfäder i vårt arbete tillsammans.

Förkunskap: Trumresecirklarna är riktade till dig som har rest till trumman tidigare, antingen med Helena, någon annan utövare, eller på egen hand. Är du nybörjare är du också välkommen att delta! Kontakta Helena om du har några funderingar.
Här kan du LÄSA MER om hur du kan förbereda dig inför en trumresa.

Tid: 18-21. Dörren öppnas kl 17.45.
Plats: Willow hälsa, Trädgårdsgatan 11, Uppsala (1/2 trappa ner)
Kostnad: 300 kr, betalas med swish eller kort. Det bjuds på lättare fika.
Anmälan & frågor: helena@willow.se, 072-207 4690
Ta med: Yogamatta/liggunderlag, anteckningsbok, ev en sjal att lägga över ögonen.

Trumcirklarna leds av Helena Lundvik, shamanic practitioner och Reiki master.
Helena började sin andliga utveckling i januari 2003 och har sedan dess gått i lära inom olika traditioner i London, Wales, Glastonbury och Sverige. Helena utövar en form av keltisk/nordisk shamanism som har sina rötter i den Sibiriska shamanismen.

TRUMRESOR