Trumresa Stockholm – tema naturväsen

IMG_E4688

  • Start: 5 March, 2018 18:00
  • End: 5 March, 2018 20:30

 5 mars – Meet the faeries!
I den keltiska shamanismen så har vi en nära kontakt med faeries – naturväsen. De är våra Hjälpare och kommer med vägledning och healing till oss. Dessa väsen är en del av vår värld och vi hittar myter, sagor och berättelser om naturväsen i de flesta kulturer runt om i världen.
Vår egen nordiska mytologi är full av faeries: troll, skogrået, näcken, tomtar och älvor för att nämna några. De kan visa sig som allt från små knytt till jättelika ljusvarelser och kan även förknippas med de olika elementen: luft, eld, vatten och jord.

Vi möter Faery i deras magiska värld och får ta del av visdom, healing, skratt!

Under kvällen får du lära dig en enkel, men kraftfull, övning för att få kontakt med den naturliga världen. Vi gör även två trumresor där du får besöka din magiska trädgård och även träffa din Faery Guide.

Öppen för alla, men det underlättar om du har gjort en trumresa tidigare eller har erfarenhet av meditation.

Anmälan till Johanna Tiainen via FB eller info@clairvoyant-healing.com.
Kostnad: 300 kr swish eller kontant
Endast 11 platser. Återbud senast 24 timmar innan.
Plats: Studio Vildblomma, Bondegatan 28, 1 tr ner, Södermalm, Stockholm

Vi har filtar till utlåning men är du frusen så ta gärna med en extra filt eller varm tröja. Ta också med en anteckningsbok om du vill skriva ner dina upplevelser. En del tycker om att ha en sjal över ögonen när de reser.

Trumresecirklarna leds av Helena Lundvik, cert behandlingsterapeut och shamansk utövare.  Shamanismen är Helenas livsväg och hon har 12 års erfarenhet som terapeut och healer.

Kommande datum: 
7 maj 2018