Trumresa – Vårdagjämningen

View More: http://natashahurley.pass.us/helena

  • Start: 20 March, 2018 18:00
  • End: 20 March, 2018 21:00

20 mars – Vårdagjämningen

Vårdagjämningen är en av Årshjulets åtta kraftdagar. Det handlar om balans och fertilitet – att så nya frön som kan växa under sommaren. Vi använder oss av trummans rytm för att resa i den shamanska verkligheten där vi samarbetar med våra Hjälpare för att få healing och vägledning.

Dessa cirklar är för dig som vill få en djupare kontakt med din inre vägledning genom den shamanska trumresan. Du får lära dig att arbeta nära dina Hjälpare, vilket är det sätt som shamaner alltid har arbetat på.

Vi utforskar den shamanska resan genom gruppresor och individuella resor där vi får vägledning och healing åt  oss själva och varandra.
Det blir olika teman vid varje tillfälle och vi kommer att diskutera olika upplägg när vi ses. Möt kraftdjur, upplysta mästare, naturväsen och förfäder i vårt arbete tillsammans.

Vi sitter i cirkel i det sacred space som vi tillsammans skapar för att återfå balans i den inre och den yttre världen. Ta gärna med dig en egen skallra eller trumma om du har! Det finns en del skallror till utlåning.

Förkunskap: Trumresecirklarna är främst riktade till dig som har rest till trumman tidigare, antingen med Helena, någon annan utövare, eller på egen hand.
Du som har vana av att meditera eller på andra sätt försätta dig i ett alternativt medvetandetillstånd brukar ha lätt för att resa till trumman. Kontakta Helena om du har några funderingar!

Tema 20 mars: Vårdagjämningen
Tid: 18-21. Dörren öppnas kl 17.45.
Plats: Willow hälsa, Trädgårdsgatan 11, Uppsala (1/2 trappa ner)
Kostnad: 300 kr, betalas med swish eller till bankgiro. Det bjuds på lättare fika.
Anmälan & frågor: helena@willow.se, 072-207 4690
Ta med: Yogamatta/liggunderlag, anteckningsbok, skallra/trumma, ev en sjal att lägga över ögonen.

Trumcirklarna leds av Helena Lundvik, shamanic practitioner och Reiki master.
Helena började sin andliga utveckling i januari 2003 och har sedan dess gått i lära inom olika traditioner i London, Wales, Glastonbury och Sverige. Helena utövar en form av keltisk/nordisk shamanism som har sina rötter i den Sibiriska shamanismen. 

TRUMRESOR