Reikibehandlingar

Under en behandling löser Reiki upp kroppsminnen, spänningar och undanträngda känslor och de kommer istället upp till ytan. På så vis får vi en möjlighet att hantera dem och kroppens förmåga att läka sig själv ökar. En Reikibehandling hjälper kroppen att självläka på alla nivåer: fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt.

Läkande energier överförs till dig genom lätt beröring. Du är fullt påklädd under hela behandlingen och vilar under en filt. Ofta inleds behandlingen med en kort andningsövning. En behandling tar normalt 45-60 minuter och sedan samtalar vi om upplevelsen.

Jag skulle rekommendera att du bokar in tre behandlingar till att börja med. Då hinner du känna av Reiki-effekten ordentligt och vi kan tillsammans hitta en lösning för hur du kan fortsätta att vara fylld med energi i din vardag.

Jag eftersträvar alltid att skapa en trygg plats för dig att läkas på. En lugn och rofylld plats där du kan vara dig själv, utan att behöva oroa dig för att inte bli förstådd.

Helena Lundvik är cert. Shamansk terapeut, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)

Kontakta mig

45 min – 550 kr
60 min – 690 kr
90 min – 1020 kr
Distans - 590 kr inkl en skriftlig sammanställning

Klippkort:
3 x 45 min – 1605 kr
3 x 60 min – 1990 kr
3 x 90 min – 2990 kr

Healing och vägledning

En shamansk form av Reiki. Du får ta del av den välgörande Reiki energin samtidigt som du får svar och vägledning. Helena kan även ta reda på vilka Hjälpande andar i form av Kraftdjur och Andliga guider som du har runt dig.

90 min – 1020 kr
120 min – 1300 kr

Chakrabalansering

I den här behandlingen så balanseras och renas hela ditt chakra system. Du får även reda på vilka chakran som är i obalans/blockerade och vad du kan göra för att undvika att gå tillbaka till ett obalanserat tillstånd. Reiki och shamanska tekniker används samt kristaller och eteriska oljor vid behov. Även på distans.

60 min – 690 kr
90 min – 1020 kr
Distans – 590 kr inkl skriftlig sammanställning

Boka