Vägledning med kort

Jag har över 20 års erfarenhet att läsa tarotkort – både för mig själv och mina närmaste, samt med klienter. I London arbetade jag med läsningar på events, happenings och möhippor samt med enskilda klienter.
Nu erbjuder jag enskilda läsningar från Willow hälsas lokaler.
Jag använder mig av klassiska tarotkort och även olika oracle decks, som Soul coaching och Power animals.

Mitt sätt att arbeta med korten är främst inriktat på vägledning, eftersom framtiden är närmast omöjlig att förutse. Allt vi har är nuet och genom att ändra hur vi är idag, förändrar vi vår framtid. Vi tittar på vad som är runt dig just nu och vilka alternativ som finns tillgängliga. När vi befinner oss i en situation så kan det vara svårt att se olika möjligheter och det är lätt att förbise det uppenbara. Korten hjälper oss att göra det osynliga synligt.

60 min – en längre läggning där vi går in på djupet med en fråga eller din nuvarande situation. Alternativt två kortare läggningar med olika frågeställningar. Kostnad: 700 kr

90 min – en lång läggning där vi går in går in på djupet med din fråga och hittar olika vägar. Alternativt två lite kortare läggningar där vi tittar på två olika frågor. Kostnad: 1050 kr

Distans – 650 kr (via telefon/Skype)

 

cards08
Willow trumma2
portrait048

Shamansk vägledning

Har du funderingar kring arbetsliv, förhållanden eller din hälsa? Eller söker du svaren på djupare och mer existentiella frågor? Vad är det du vill förändra, och hur kan du ta de steg som behövs?
Under en shamansk vägledning så reser jag till den icke-ordinära verkligheten för att få den information och de verktyg som hjälper dig på din väg. Utövaren förmedlar bilder och budskap exakt som de visas och tillsammans tolkar vi budskapen. Vi får även veta om det är något mer som behöver göras, till exempel en behandling eller en husrensning.

En session kan även hjälpa dig med din andliga och personliga utveckling. Du kan ha en specifik fråga som du söker svar på, eller be om en generell vägledning.
Du kan boka en personlig vägledning med Helena, eller på distans.

Shamansk vägledning – 1200 kr (boka som shamansk behandling)
Vägledning & healing:
90 min – 1050 kr
120 min – 1350 kr

Distans – 650 kr (för 60 min)

Kontakta Helena via mail eller telefon om du har några frågor eller funderingar.

Helena Lundvik är cert. Shamansk terapeut, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)

Boka