Session på distans

Behandling eller vägledning med videosamtal – 60 min
Första gången för dig som kommer via rekommendation: 650 kr (ord pris 700 kr)
Välj mellan:
Shamansk healing
Reiki
Chakrabalansering
Vägledning

Behandling eller vägledning med videosamtal – 90 min
Första gången för dig som kommer via rekommendation: 950 kr (ord pris 1080 kr)
Välj mellan:
Shamansk healing
Chakrabalansering
Reiki
Vägledning

Jag erbjuder både Shamansk healing, Chakrabalansering, Reiki och vägledning på distans. Du kan välja att ha all kontakt via mailen, eller att ses online via Zoom, Skype eller FaceTime.
I dessa tider har många det mer kämpigt än normalt. Behöver du min hjälp men har det tufft ekonomiskt – hör av dig så hittar vi en lösning.

Boka tid

Förberedelser

När du har bokat din tid så har vi kontakt via mail eller telefon. Jag behöver en kort summering av din situation och vad du behöver hjälp med. Det kan handla om fysiska eller känslomässiga besvär, vägledning eller lite av varje. Har jag inte träffat dig personligen så behöver jag ett fotografi där du tittar in i kameran. Jag kommer att radera fotografiet efter att behandlingen är avslutad.

Återkoppling

Du får ett mail av mig efter behandlingen där jag beskriver sessionen och du är välkommen att höra av dig med frågor eller funderingar.

Shamansk behandling:

Här gör jag precis som vid en fysisk behandling en shamansk resa åt dig. Då reser jag in i den icke-ordinära verkligheten där jag tillsammans med mina Hjälpare och Guider gör det som behövs för dig. Vi utgår från din intention och dina frågor.
Vi har kontakt innan och efter behandlingen, via mail eller online. Under själva behandlingen så gör du något avslappnande, som att gå en promenad, läsa en bok eller lyssna på musik.
Läs mer om shamansk healing

Reiki och Chakrabalansering:

Jag tonar in på dig och ditt energisystem och skickar Reiki, en mjuk och rogivande energi, till dig. Reiki hjälper dig på alla nivåer; fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Jag tonar också in på ditt chakrasystem och får budskap om var du har en obalans och vad du kan göra för att må bättre.
Vi har kontakt innan och efter behandlingen, via mail eller online. Under själva behandlingen så kan du ligga eller sitta i meditation och avslappning så att du bäst kan ta till dig den läkande energin.
Läs mer om Reikibehandling

Vägledning – tarot:

Vägledning via videosamtal. Du får se alla kort som kommer upp och vi samtalar kring de kort och den vägledning som jag får till mig.
Jag har använt mig av tarot i över 23 år och främst som ett verktyg för vägledning och självutveckling. De tarotlekar som jag använder mig av är Thoth tarot och Druid Craft tarot, samt olika orakellekar.
Vi har kontakt via Zoom, Skype eller FaceTime under läsningen och du kan ställa frågor under tiden. Du kan antingen välja en djupare läsning där vi fokuserar på en fråga, eller ett par kortare läsningar om du har fler frågor.
Läs mer om Vägledning

Shamansk vägledning:

Här gör jag en shamansk resa åt dig för att få svar på dina frågor. Vi har kontakt innan och efter behandlingen, via mail eller online. Medan jag gör resan åt dig gör du något avslappnande; som att gå en promenad, läsa en bok eller lyssna på musik. Sedan samtalar vi om det som jag har fått till mig och vi kan även dra ett eller flera orakelkort för ytterligare vägledning. Ofta kommer Kraftdjur med medicin och budskap under en shamansk vägledning.

Helena Lundvik är cert. Shamanic practitioner, Soul Regeneration practitioner, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)
Helena har varit verksam som terapeut och healer sedan 2006.