Healing & vägledning på distans

Vad behöver du hjälp med?

Jag erbjuder Shamansk healing, Chakrabalansering, Reiki och vägledning på distans. Du kan välja att ha all kontakt via mail eller telefon eller att ses via ett videosamtal.

Det bästa med en distansbehandling är att du kan vara hemma i lugn och ro under tiden. Du behöver inte åka någonstans och kan ta det lugnt i ditt eget hem efteråt.
Många uppfattar att det gör dem mer avslappnade och kan ta till sig healingen på ett djupare plan.

Du kan välja mellan 60 min och 90 mins behandling och bokar enklast via Boka direkt.

Kostnad: 
60 min – 700 kr
90 min – 1050 kr

Betalning sker senast samma dag till swish: 123 238 58 88 eller bankgiro 801-3179.

Förberedelser

När du har bokat din tid så har vi kontakt via mail eller telefon. Jag behöver en kort summering av din situation och vad du behöver hjälp med. Det kan handla om fysiska eller känslomässiga besvär, vägledning eller lite av varje. Jag behöver också ett fotografi där du tittar in i kameran så att vi kan få kontakt. Fotografiet raderas efter att behandlingen är avslutad.

Återkoppling

Du kan välja att få återkoppling via mail, telefon eller videosamtal.
Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor eller funderingar efteråt.

Shamansk behandling

Här gör jag precis som vid en fysisk behandling en Shamansk resa åt dig. Då reser jag in i den icke-ordinära verkligheten där jag tillsammans med mina Hjälpare och Guider gör det som behövs för dig. Vi utgår från din intention och dina frågor.
Vi har kontakt innan och efter behandlingen, på det sätt som du föredrar. Under själva behandlingen så gör du något avslappnande, som att gå en promenad, läsa en bok eller lyssna på musik.

Reiki och Chakrabalansering

Jag tonar in på dig och ditt energisystem och skickar Reiki, en mjuk och rogivande energi, till dig. Reiki hjälper dig på alla nivåer; fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt. Jag tonar också in på ditt chakrasystem och får budskap om var du har en obalans och vad du kan göra för att må bättre.
Vi har kontakt innan och efter behandlingen, på det sätt som du föredrar. Under själva behandlingen så kan du ligga ner eller sitta i meditation och avslappning så att du bäst kan ta till dig den läkande energin.

Vägledning – tarot

Vägledning via videosamtal. Du får se alla kort som kommer upp och vi samtalar kring de kort och den vägledning som jag får till mig.
Jag har använt mig av tarot i över 23 år och främst som ett verktyg för vägledning och självutveckling. De tarotlekar som jag använder mig av är Thoth tarot och Druid Craft tarot, samt olika orakellekar.
Du kan antingen välja en djupare läsning där vi fokuserar på en fråga, eller ett par kortare läsningar om du har fler frågor.

Shamansk vägledning

Här gör jag en shamansk resa åt dig för att få svar på dina frågor. Vi har kontakt innan och efter behandlingen, på det sätt som du föredrar. Medan jag gör resan åt dig gör du något avslappnande; som att gå en promenad, läsa en bok eller lyssna på musik. Sedan samtalar vi om det som jag har fått till mig och vi kan även dra ett eller flera orakelkort för ytterligare vägledning. Ofta kommer Kraftdjur med medicin och budskap under en shamansk vägledning.

Kontakta Helena för att prata mer!

Helena Lundvik är cert. Shamanic practitioner, Soul Regeneration practitioner, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)