Distansbehandling

Behandling på distans

Jag erbjuder en kortare (60 min) och en längre (90 min) behandling på distans. Har du inte träffat mig förut, eller om det har gått en lång tid sedan din senaste behandling, så rekommenderar jag att du bokar den längre tiden.
Ange vid bokning om det är healing eller vägledning som du önskar, så pratar vi mer om vad du behöver på din bokade tid.

Kort behandling:
Reiki healing, chakrabalansering eller vägledning med tarotkort.

Lång behandling:
Shamansk healing, shamansk vägledning eller en djupgående tarotläsning.

Var först med att få information om nya bokningsbara tider genom att skriva upp dig HÄR.

Förberedelser

När du har bokat din tid så får du ett mail från mig med information om hur du kan förbereda dig inför vårt möte.
Betalning sker senast samma dag till swish: 123 288 43 46 eller bankgiro 509-7241.

Reiki och Chakrabalansering

Jag tonar in på dig och ditt energisystem och skickar Reiki, en mjuk och rogivande energi, till dig. Reiki hjälper dig på alla nivåer; fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt.
Jag tonar också in på ditt chakrasystem och får budskap om var du har en obalans och vad du kan göra för att må bättre.
60 min – 730 kr

Vägledning med tarot

Jag utgår från din fråga när jag gör en tarotläsning. Du får ta del av läggningen och vi diskuterar de kort som dyker upp och den vägledning jag får till mig. Främst använder jag mig av tarotkorten för att få vägledning och ett nytt perspektiv.  Korten kan visa vart du har varit, var du befinner dig och potentiella vägar framåt.
60 min – 730 kr

Shamansk session

Här gör jag precis som vid en fysisk session en Shamansk resa åt dig. Då reser jag in i den icke-ordinära verkligheten där jag samarbetar med mina Hjälpare och Guider. Vi utgår från din intention och dina frågor och samtalar innan vad som är viktigast för dig att få hjälp med. I en shamansk session så fokuserar vi på att återställa förlorad kraft och rensa bort det som kan hålla dig tillbaka.
90 min – 1100 kr

Shamansk vägledning

Här gör jag en shamansk resa åt dig för att få svar på dina frågor. Vi har kontakt innan och efter behandlingen, på det sätt som du föredrar.  kan även dra ett eller flera orakelkort för ytterligare vägledning. Ofta kommer Kraftdjur med medicin och budskap under en shamansk vägledning.
90 min – 1100 kr

Helena Lundvik är cert. Shamanic practitioner, Soul Regeneration practitioner, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)