Breathwork session

inhale

HALE – Introduction And Breathwork Session

Vår andning är ett kraftfullt verktyg i vår personlig utveckling och bidrar starkt till vår hälsa och välbefinnande. Att använda din främsta resurs för att skapa energi och liv medvetet kan ha djupt välgörande effekter på din kropp och ditt sinne.

Du börjar ditt liv med att andas in (inHALE) och slutar det med en utandning (exHALE).
Hur du andas mellan dessa två påverkar allt du gör. Varje dag. Varje sinnestillstånd har ett andningsmönster och varje andningsmönster kommer med ett sinnestillstånd. Att kunna ändra ditt sinnestillstånd och biokemi när som helst är verklig kraft. Med hjälp av medveten andning och kunskap inom andningstekniker är det fullt möjligt.

Andning i en grupp multiplicerar effekten och fördjupar övningen. En annan starkt bidragande faktor för djupt arbete är instruktören som vägleder dig genom processen med en musikalisk resa i tre timmar.

Du kommer att lära dig enkla men kraftfulla tekniker för att släppa stress och frigöra dina känslor, bli ”full av energi av egen kraft”, ta medveten kontroll över din biokemi och skapa tillstånd av fred och lycka när du vill.

Datum: 23 oktober och 20 november
Tid: kl 18-21
Plats: Willow hälsa, Trädgårdsgatan 11, 1/2 ner, Uppsala
Förberedelse: Kom på tom mage (min. 2 timmar ingen mat tidigare) och med ett öppet sinne.
Det finns madrass, filt, kudde och ögonmask åt alla deltagare.
Kostnad: 350 Kronor
Boka: Daniel Mueller-Gonzalez
Daniel Mueller-Gonzalez är en certifierad WIm Hof Method-instruktör Lv 2, grundare av HALE och BMS (BodyMindSpirit). Han använder en helhetssyn för att hjälpa dig att hjälpa dig själv för ett mer tillfredsställande liv och en djup känsla av välbefinnande.