Breathwork session – 20/11 **

inhale

HALE – Introduction And Breathwork Session

Vår andning är ett kraftfullt verktyg i vår personlig utveckling och bidrar starkt till vår hälsa och välbefinnande. Att använda din främsta resurs för att skapa energi och liv medvetet kan ha djupt välgörande effekter på din kropp och ditt sinne.

Du börjar ditt liv med att andas in (inHALE) och slutar det med en utandning (exHALE).
Hur du andas mellan dessa två påverkar allt du gör. Varje dag. Varje sinnestillstånd har ett andningsmönster och varje andningsmönster kommer med ett sinnestillstånd. Att kunna ändra ditt sinnestillstånd och biokemi när som helst är verklig kraft. Med hjälp av medveten andning och kunskap inom andningstekniker är det fullt möjligt.

Andning i en grupp multiplicerar effekten och fördjupar övningen. En annan starkt bidragande faktor för djupt arbete är instruktören som vägleder dig genom processen med en musikalisk resa i tre timmar.

Du kommer att lära dig enkla men kraftfulla tekniker för att släppa stress och frigöra dina känslor, bli ”full av energi av egen kraft”, ta medveten kontroll över din biokemi och skapa tillstånd av fred och lycka när du vill.

Datum: 20 november
Tid: kl 18-21
Plats: Willow hälsa, Trädgårdsgatan 11, 1/2 trappa ner, Uppsala
Förberedelse: Kom på tom mage (min. 2 timmar ingen mat tidigare) och med ett öppet sinne.
Ta med: Yogamatta eller liknande att ligga på och något att lägga över ögonen, t ex en sjal. Filtar finns att låna.
Kostnad: 350 kronor
Boka biljett här
Daniel Mueller-Gonzalez är en certifierad WIm Hof Method-instruktör Lv 2, grundare av HALE och BMS (BodyMindSpirit). Han använder en helhetssyn för att hjälpa dig att hjälpa dig själv för ett mer tillfredsställande liv och en djup känsla av välbefinnande.