Clear clutter workshop

clearclutter

  • Start: 3 September, 2019 18:00
  • End: 3 September, 2019 20:30

Master class i stökrensning

** Föreställ dig att ditt hem har ett medvetande, precis som du. Att du och ditt hem hör ihop och att ditt hem är en sorts yttre representation av din inre energi. 

Det är precis det som denna master class handlar om – hur du kan leva ett mer energifyllt, mer upplyftande liv genom att rensa ditt hem från stök. 

Så vad är då stök och vad är problemet med det? Stök är allt du har hemma som tynger dig energimässigt. Det kan vara allt från rent skräp till något dyrt och fint men som ändå inte känns bra. Stök påverkar dig djupt, och influerar beslut du tar och vägar du väljer. I ett stök-löst hem blir du istället upplyft, kan vila, känna dig trygg och harmonisk, vilket ger dig en helt annan känsla i livet! 

När vi rensar ut vårt stök genom att känna in och jobba med hemmets energier får vi en djupare förståelse till varför stök uppstår och vilka mönster inom oss själva som skapar det. Själva roten till stöket försvinner och det gör att det inte stökas till igen. 

Den här kvällen pratar vi om allt detta och gör även en kort meditation tillsammans för att möta hemmets ande, en utmärkt partner i stökrensningen.

Välkommen!
/Ellen Ekerling, Clear Space

Ps. ta med papper och penna, du kommer att vilja anteckna!

Datum: 3 september
Tid: 18-20.30, dörren öppnas kl 17.45
Plats: Willow, Trädgårdsgatan 11, 1/2 trappa ner, Uppsala
Kostnad: 300 kr inkl fika – betalas med swish eller kontant
Ta med: Anteckningsbok och penna
Anmälan: ellen@clearspace.se

Om Ellen Ekerling:

Som Clutter Clearing-coach med Denise Linns metod i bagaget hjälper jag dig att rensa ut ditt stök för att leva ett bättre liv, ett liv som är i linje med din innersta önskan och dina drömmar. Att rensa ut materiellt stök i hemmet, bilen, sommarstugan, på jobbet, i väskan och så vidare är ett enkelt och pragmatiskt sätt att få klarhet i vad man egentligen vill ha i livet. Det handlar inte om heminredning, smarta förvaringslösningar eller att ha så lite saker som möjligt. Det handlar om att göra plats för sig själv och skapa ett hem, både i vanlig mening och ett hem i sitt inre, som ger energi och trygghet och låter en prova sina vingar i livet. Vad som ska rensas och i vad man istället ska ta in utforskar vi i meditationer och låter på så sätt hjärtat styra processen.

Jag är även reiki master och använder reiki-healing för att lösa upp band till både prylar och känslor som du inte längre vill ha kvar.

Mer info:
clearspace.se
Clear space på Facebook