Reiki steg 3: Master/lärare

portrait050

Reiki steg 3 kallas för Master/lärare kursen. Men det är nu som din Reiki resa verkligen börjar! Vi fortsätter att utvecklas och växa under hela vårt liv och Reiki kan vara ett viktigt verktyg på vägen. Efter steg 3 så kan du, om du vill, hålla i Reiki kurser och koppla upp andra personer till Reiki flödet.

Alla Reiki kurser sätter igång processer både inom oss och i vår yttre värld. Master kursen inspirerar oss att verkligen leva vårt liv på det sätt som är sant för oss, så att vi kan leva upp till vår fulla potential.

Datum: 7-8 september (del 1)19 oktober (del 2), 16 november (del 3)
Tid:
9.30-18
Plats: Willow Hälsa, Trädgårdsgatan 11 (1/2 trappa ner), Uppsala
Kostnad: 6500 kr inkl kursmaterial, diplom och fika
Föranmälan: helena@willow.se, 072-207 4690
Förkunskaper: Reiki steg 1 och 2 samt vana att behandla med Reiki, både fysiskt och på distans. 10 dokumenterade Reikibehandlingar.
Har du gått Reiki 1 & 2 för en annan Reiki Master behöver vi gå igenom din utbildning och vad du har lärt dig innan kurstillfället.
Platser kvar: 1

Bokning: En anmälningsavgift på 500 kr garanterar din plats på nästa Reikikurs. Fullständigt belopp ska vara betalt senast första kursdagen. Bankgiro: 801-3179 (Willow Hälsa). Ange ditt namn och kursdatum vid betalning.
Maila mig gärna dina uppgifter vid anmälan: namn, adress, epost och telefonnummer.

REIKIKURSER