Trumresa: Imbolc

imbolc-021

  • Start: 28 January, 2020 18:00
  • End: 28 January, 2020 21:00

28 januari – Imbolc**

Ikväll är temat på trumresan Imbolc. Vi börjar förbereda oss för våren genom att titta djupt in i vår själ. Vad rör sig därinne, redo att slå rot och växa under den ljusa tiden på året? Nu sår vi frön: både fysiskt och mentalt. Och kanske träffar vi gudinnan Bride på våra resor.

Imbolc firas traditionellt den 1 februari, och betyder ungefär ”i magen/livmodern”. I den keltiska traditionen var Imbolc den tid då våren kunde anas i naturen. Vi firar att ljuset i vår själ börjar vakna och att livet kommer åter i form av frön som gror. Vi tar farväl av vintern och välkomnar våren.

Dessa cirklar är för dig som vill få en djupare kontakt med din inre vägledning genom den shamanska trumresan. Du får lära dig att arbeta nära dina Hjälpare, vilket är det sätt som shamaner alltid har arbetat på.

Förkunskap: Trumresecirklarna är främst riktade till dig som har rest till trumman tidigare, antingen med Helena, någon annan utövare, eller på egen hand.
Du som har vana av att meditera eller på andra sätt försätta dig i ett alternativt medvetandetillstånd brukar ha lätt för att resa till trumman.

Vi utforskar den shamanska resan genom gruppresor och individuella resor där vi får vägledning och healing åt oss själva och varandra.
Det blir olika teman vid varje tillfälle och vi kommer att diskutera olika upplägg när vi ses. Möt kraftdjur, upplysta mästare, naturväsen och förfäder i vårt arbete tillsammans.

Är du nybörjare i den shamanska världen kan du läsa HÄR om hur du förbereder dig.

Tid: 18-21. Dörren öppnas kl 17.45.
Plats: Willow hälsa, Trädgårdsgatan 11, Uppsala (1/2 trappa ner)
Kostnad: 300 kr, swish 1232385888. Betalning = platsgaranti.
Anmälan & frågor: helena@willow.se, 072-207 4690
Ta med: Yogamatta/liggunderlag, anteckningsbok, ev en sjal att lägga över ögonen.

Trumcirklarna leds av Helena Lundvik, shamanic practitioner och Reiki master.
Helena började sin andliga utveckling i januari 2003 och har sedan dess gått i lära inom olika traditioner i London, Wales, Glastonbury och Sverige. Helena utövar en form av keltisk/nordisk shamanism som har sina rötter i den Sibiriska shamanismen. 

TRUMRESOR