Trumresa Samhain

IMG_3733 u WM WM

27 oktober – Samhain – 

Temat för den här trumresekvällen är Samhain; det keltiska nyåret. Vi reser till den shamanska världen för att arbeta med den speciella energi som hör till den här tiden på året. Kanske behöver du göra en storstädning på ett energiplan innan vintern? Nu hedrar vi också våra förfäder, de vars arv vi bär på.

Dessa cirklar är för dig som vill få en djupare kontakt med din inre vägledning genom den shamanska trumresan. Du får lära dig att arbeta nära dina Hjälpare, vilket är det sätt som shamaner alltid har arbetat på. Vi utforskar den shamanska resan genom gruppresor och individuella resor där vi får vägledning och healing åt  oss själva och varandra.
Det blir olika teman vid varje tillfälle. Möt kraftdjur, upplysta mästare, naturväsen och förfäder i vårt arbete tillsammans.

Förkunskap: Trumresecirklarna är riktade till dig som har rest till trumman tidigare, antingen med Helena, någon annan utövare, eller på egen hand. Är du nybörjare är du också välkommen att delta! Kontakta Helena om du har några funderingar.
Här kan du LÄSA MER om hur du kan förbereda dig inför en trumresa.

Tid: 18-21. Dörren öppnas kl 17.45.
Plats: Willow hälsa, Trädgårdsgatan 11, Uppsala (1/2 trappa ner)
Kostnad: 300 kr, betalas med swish eller till bankgiro. Det bjuds på lättare fika.
Anmälan & frågor: helena@willow.se, 072-207 4690
Ta med: Yogamatta/liggunderlag, anteckningsbok, ev en sjal att lägga över ögonen.

Trumcirklarna leds av Helena Lundvik, shamanic practitioner och Reiki master.
Helena började sin andliga utveckling i januari 2003 och har sedan dess gått i lära inom olika traditioner i London, Wales, Glastonbury och Sverige. Helena utövar en form av keltisk/nordisk shamanism som har sina rötter i den Sibiriska shamanismen. 

TRUMRESOR