Om Willow

Välkommen till Willow!

Hos Willow hittar du behandlingar, vägledning, kurser och workshops. Jag som driver Willow heter Helena Lundvik och har varit verksam inom hälsobranschen sedan 2005.

Hos mig kan du boka in en behandling eller vägledning, antingen i mina lokaler i Uppsala eller på distans. Du kan utbilda dig inom Reiki systemet (steg 1-3), lära dig att resa shamanskt och att använda shamanska tekniker för självläkning och vägledning.

Jag erbjuder även stöd och hjälp för dig som arbetar med människor, antingen som terapeut eller inom vården. Hur kan du ta hand om dig själv på bästa sätt så att du kan vara till hjälp för andra?

En Willow-behandling

Jag ser till hela människan, inte bara dina symtom. Din livsstil, ditt sätt att tänka, dina vanor och ovanor, relationer, alla dina upplevelser och erfarenheter – allt har en betydelse. En behandling börjar alltid med ett samtal där vi tillsammans formulerar en intention för det vi ska jobba med. Vad behöver du mest hjälp med, just nu?

Mina verktyg består av shamanska tekniker, Reiki och aromaterapi. Mitt sätt att arbeta på i en behandling varierar från person till person och blir en unik upplevelse varje gång vi ses.
Jag brukar säga att jag ”pusslar ihop” människor som kommer till mig. Vi rensar bort gammalt skräp och fyller på med ny energi och din personliga kraft.
Du kan även boka in en vägledning för att få hjälp och råd med till exempel viktiga beslut, arbete, egen utveckling eller relationer.

Det är så underbart att se människor få ett nytt ljus ögonen efter en behandling eller en kurs! Att se dem le, andas djupt och gå hem med ny kraft och ett inre lugn. Jag hjälper dig att hjälpa dig själv, så att du får nytt fokus, ny energi och mer balans i tillvaron. Varje behandling ser jag som ett samarbete mellan mig och kunden. Tillsammans kan vi arbeta för en långsiktigt förändring, på djupet.

IMG_3531 WM WM

08 04 29 nature 027

Om Helena

Jag är cert. Reiki Master/lärare, cert. utövare inom shamansk energimedicin, soul regeneration practitioner, samt certifierad aromaterapeut. Såklart är jag försäkrad och har tystnadsplikt.

När vi mår dåligt eller är sjuka så betyder det på ”shamanspråk” att vi har tappat kraft. Min önskan är att så många människor som möjligt ska bli hela och glada. För då tar vi bättre hand om oss själva, varandra och vår värld. Att hjälpa dig att återfå din balans och stå stark i din egen kraft är något som jag verkligen brinner för. Och så tycker jag att det är underbart när du får den där ”gnistan” i ögonen efter en behandling eller en kurs!

Jag är född och uppvuxen i Uppsala och återvände hit 2011 efter 12 år utomlands. Nu arbetar jag på heltid med mitt företag, både på distans och från Kärnhusets lokaler i centrala Uppsala.
Den shamanska vägen har jag vandrat på i hela mitt liv och jag är som mest harmonisk ute i naturen; vid en öppen eld omgiven av träd, stenar och växter. När jag känner vinden i mitt hår och sitter och blickar ut över en Uppländsk sjö så får jag ro i själen och styrka att utföra mitt jobb. Även Bikramyoga är en passion som jag utövar så ofta jag kan. Yogan grundar mig och gör min fysiska kropp stark och flexibel.
Jag försöker leva som jag lär, så gott jag kan, och strävar efter att vandra varsamt över jorden med respekt för allt liv.

För det är det som jag försöker uppnå både i mitt privatliv och i mitt företag: balans, harmoni och läkning i samklang med allt liv, överallt.

Kontakt & adress

Willow Hälsa
Trädgårdsgatan 11 (1/2 trappa ner – ring på porttelefonen)
753 09 Uppsala

Du är varmt välkommen att sitta ner, ta en kopp te och landa lite 5-10 min innan din bokade tid

Öppettider:
Måndag:
Stängt
Tisdag:
13-19
Onsdag:
10-18
Torsdag: 9-15
Fredag: 10-18

E-post: helena@willow.se
Tel: 072-207 4690
Facebook: facebook.com/willowhealth

Boka gärna din behandling via Boka Direkt.
Har du frågor eller funderingar? Eftersom jag har telefonen avstängd när jag jobbar med behandlingar, är det enklast att ha kontakt med mig via mail eller sms. Behöver du prata med mig, så ringer jag dig när jag har en lucka i schemat.

Om du av någon anledning måste avboka eller ändra din bokning behöver du höra av dig senast 24 timmar innan. Annars debiteras du 50% av kostnaden.

Boka
Willow.se och Willow Hälsa ingår i 
Villa Cosmos AB
556941-7370
Skölsta Byväg 20B
755 94 Uppsala

Fotografier på willow.se av:
Natasha Hurley
Alf Strandberg
Elisabeth Letterholm