Reikibehandlingar

Under en behandling löser Reiki upp kroppsminnen, spänningar och undanträngda känslor och de kommer istället upp till ytan. På så vis får vi en möjlighet att hantera dem och kroppens förmåga att läka sig själv ökar. En Reikibehandling hjälper kroppen att självläka på alla nivåer: fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt.

Läkande energier överförs till dig genom lätt beröring. Du är fullt påklädd under hela behandlingen och vilar under en filt. Ofta inleds behandlingen med en kort andningsövning. En behandling tar normalt 45-60 minuter och sedan samtalar vi om upplevelsen.

Jag skulle rekommendera att du bokar in tre behandlingar till att börja med. Då hinner du känna av Reiki-effekten ordentligt och vi kan tillsammans hitta en lösning för hur du kan fortsätta att vara fylld med energi i din vardag. Om du inte har upplevt Reiki förut skulle jag även rekommendera att du bokar in 60 min för din första behandling. Då hinner vi även samtala i lugn och ro om din livssituation och hur du upplevde Reiki energin.

Jag eftersträvar alltid att skapa en trygg plats för dig att läkas på. En lugn och rofylld plats där du kan vara dig själv, utan att behöva oroa dig för att inte bli förstådd.

Helena Lundvik är cert. Shamansk terapeut, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)

Kontakta mig

45 min – 550 kr
60 min – 700 kr
90 min – 1050 kr
Distans - 650 kr inkl en skriftlig sammanställning

Klippkort:
3 x 45 min – 1605 kr
3 x 60 min – 2030 kr
3 x 90 min – 3080 kr

 Reiju aktivering

Har du gått en Reikikurs (steg 1, 2 eller 3) men inte använt dig av Reiki på länge? När du har gått en Reiki 1 kurs så är du uppkopplad till Reikikällan för resten av ditt liv. Men om du inte har använt Reiki under en längre period så kan flödet kännas svagare och kanalen bli lite blockerad. Du har helt enkelt inte samma känsla av Reiki som du hade i början. Reiju är den japanska originalmetoden som används för att koppla upp en person till Reikikällan och den metod som används på all Willows kurser.
När du bokar en Reiju aktivering så ingår även en healing där vi rensar och balanserar din kanal och ditt energisystem. Efteråt kan du ta till dig Reiki energin igen och du är redo använda den dagligen för egenvård och för dina närmaste. Vi går även igenom Hatsurei-ho som är en viktig japansk Reikiövning för att förstärka din kanal ytterligare.

90 min – 1050 kr

Healing och vägledning

En mer shamansk form av healing där olika tekniker kombineras för att du ska få just den behandling du behöver idag. Du får ta del av den välgörande Reiki energin och ditt energisystem och fysiska kropp rensas och balanseras på shamanskt vis. Det går även att få vägledning på frågor eller funderingar som du har angående din livssituation. Ibland kommer det Kraftdjur eller andra Hjälpare under behandlingen, som tar med sig kraft eller budskap till dig.

90 min – 1050 kr
120 min – 1350 kr

 

Chakrabalansering

I den här behandlingen så balanseras och renas hela ditt chakra system.

Du får även reda på vilka chakran som är i obalans/blockerade och vad du kan göra för att undvika att gå tillbaka till ett obalanserat tillstånd.

Reiki och shamanska tekniker används samt kristaller och eteriska oljor vid behov. 

60 min – 700 kr
90 min – 1050 kr

Boka