Reikibehandlingar

Under en behandling löser Reiki upp kroppsminnen, spänningar och undanträngda känslor och de kommer istället upp till ytan. På så vis får vi en möjlighet att hantera dem och kroppens förmåga att läka sig själv ökar. En Reikibehandling hjälper kroppen att självläka på alla nivåer: fysiskt, psykiskt, emotionellt och andligt.

Läkande energier överförs till dig genom lätt beröring. Du är fullt påklädd under hela behandlingen och vilar under en filt. Ofta inleds behandlingen med en kort andningsövning. En behandling tar 60-90 minuter och vi samtalar också om din upplevelse och vad jag har fått till mig.

Jag skulle rekommendera att du bokar in tre behandlingar till att börja med. Då hinner du känna av Reiki-effekten ordentligt och vi kan tillsammans hitta en lösning för hur du kan fortsätta att vara fylld med energi i din vardag. Om du inte har upplevt Reiki förut skulle jag även rekommendera att du bokar in 90 min för din första behandling. Då hinner vi även samtala i lugn och ro om din livssituation och hur du upplevde Reiki energin.

Jag eftersträvar alltid att skapa en trygg plats för dig att läkas på. En lugn och rofylld plats där du kan vara dig själv, utan att behöva oroa dig för att inte bli förstådd.

Helena Lundvik är cert. Shamansk terapeut, Reiki master/lärare inom Usui Reiki, Soul Regeneration practitioner och cert. aromaterapeut (IFA)

Kontakta mig

Jag erbjuder även Reikibehanlingar på distans.

Läs mer om distans

Du bokar din session som Willow Healing 90/120 min.

90 min – 1280 kr
120 min - 1700 kr
Distans - 780 kr-1280 kr

 Reiju aktivering

Har du gått en Reikikurs (steg 1, 2 eller 3) men inte använt dig av Reiki på länge? När du har gått en Reiki 1 kurs så är du uppkopplad till Reikikällan för resten av ditt liv. Men om du inte har använt Reiki under en längre period så kan flödet kännas svagare och kanalen bli lite blockerad. Du har helt enkelt inte samma känsla av Reiki som du hade i början. Reiju är den japanska originalmetoden som används för att koppla upp en person till Reikikällan och den metod som används på alla Willows kurser.

När du bokar en Reiju så ingår även en healing där vi rensar och balanserar din kanal och ditt energisystem. Efteråt kan du ta till dig Reiki igen och du är redo använda den dagligen för egenvård och för dina närmaste. Vi kan vid behov repetera Hatsurei-ho som är en viktig japansk Reikiövning för att förstärka din kanal ytterligare.

Boka Reijuaktivering som ’Willow Healing 90 min’.

Du bokar din session som Willow Healing 90 min. Skriv i meddelandet vid bokning att du önskar Reiju aktivering.

Reiju aktivering 90 min – 1280 kr

Willow Healing

Min egen utformade Willow-behandling där jag kombinerar mina olika verktyg: Reiki, shamanska tekniker och vägledning. Vi samtalar om vad du behöver och så utformar jag sessionen utifrån det. Du får ta del av välgörande Reiki och mer djupgående shamanska tekniker så att du kan balanseras, renas och fyllas med ny energi på alla plan. Vägledningen kan handla om olika situationer eller frågor som du behöver hjälp med. Jag kan även förmedla budskap och medicin från djur- och växtriket, i form av till exempel ett Kraftdjur.
Om du är osäker på vad du behöver, så kan du börja med att boka en Willow Healing. 

Du bokar din session som Willow Healing 90/120 min.

90 min – 1280 kr
120 min - 1700 kr
Distans - 780 kr-1280 kr

 Chakrabalansering

I den här behandlingen så balanseras och renas hela ditt chakra system.

Du får även reda på vilka chakran som är i obalans/blockerade och vad du kan göra för att undvika att gå tillbaka till ett obalanserat tillstånd.

Reiki och shamanska tekniker används samt kristaller och eteriska oljor vid behov. 

Du bokar din session som Willow Healing 90/120 min.

90 min – 1280 kr
120 min - 1700 kr
Distans - 780 kr-1280 kr

Boka