Shamanska workshops

Den shamanska trumresan kan användas på ett kreativt sätt för att vi ska kunna läka oss själva, få vägledning åt oss själva och andra och även drömma fram en ny, ljusare, värld.

Har du provat att resa shamanskt med mig (eller någon annan utövare) till Under- och Övervärlden och det fungerade bra för dig, då är du välkommen att komma på dessa workshops. Vi fördjupar oss i trumresan och lär känna våra Hjälpare och våra världar på ett större och djupare plan.

Det är viktigt att du har träffat, och lärt känna, dina Kraftdjur och andra Hjälpare på tidigare resor eftersom samarbetet med våra Hjälpare är oerhört viktigt i den shamanska världen. Har du ingen kontakt alls med dina Hjälpare så är det inte lämpligt att du arbetar shamanskt. Våra Hjälpare har rollen som lärare, guide och följeslagare. De skyddar oss och värnar om vårt högsta bästa vilket är mycket viktigt när du rör dig i den icke-ordinära verkligheten.

Tidigare workshops har haft teman som: De fyra elementen, Kraftdjur, Förfäder och hur vi drömmer en ny dröm för oss själva och världen. 

Nästa workshop:
10 november – Overcoming obstacles.

Jag håller regelbundna trumresecirklar i mina lokaler i Uppsala, och även i Stockholm, så du har en chans att prova tekniken ordentligt. Trumresan som form passar kanske inte alla, men de flesta kan lära sig att resa! En del personer behöver öva på att resa några gånger och eventuellt komma över vissa hinder innan de kommer iväg. Behöver du individuell hjälp med att resa och att titta på blockeringar och hinder så är du välkommen att boka in en shamansk behandling med mig. Oftast behövs det bara en behandling för att du ska komma vidare.

Utomhusdagar

En dag i urskogen är en workshop som är öppen för alla, oavsett erfarenhet. Så länge du orkar gå 3 km så är du välkommen att delta. Du behöver inte ha gjort en trumresa innan.
Utomhusdagarna hålls i samarbete med Jacob Marinko från Movelution.

TRUMRESOR

Helena Lundvik är cert. Shamansk terapeut, Reiki master/lärare inom Usui Reiki och cert. aromaterapeut (IFA)

Kommande shamanska workshops

Feng shui workshop
Feng shui för livet **Willow välkomnar Isabell** Vill du börja leva ditt liv från ditt hjärta och med själens längtan
Read more.